Vestingfeesten Hulst 2021

Wanneer

29/08/2021    
17:00 - 18:00

Waar

Oranjebolwerk – Hulst
Oranjebolwerk, Hulst, Zeeland, 4561GA
Kaart niet beschikbaar

Het festivalgedeelte dat normaliter op de Grote Markt wordt gehouden zal worden verplaatst naar het Oranjebolwerk, omdat op die locatie de toegang beter controleerbaar is. De overige onderdelen van de Vestingfeesten zoals de Braderie gaan helaas dit jaar niet door, omdat de 1,5 meter moet worden gehandhaafd en dat is moeilijk in de hand te houden. Daarbij komt dat we nog niet weten hoe e.e.a. gaat verlopen met het virus. Jammer, want we hadden dit feest liever op de traditionele manier gevierd met alle ondernemers en organisaties uit Hulst.

Iedereen is wel weer toe aan een feestje en dat gaat dus gebeuren op het Oranjebolwerk in het weekend van 27 t/m 29 augustus met in het middagprogramma op zaterdag en zondag onze lokale bands en DJ’s en ’s avonds op vrijdag en zaterdag nationale toppers. Op vrijdagavond is het knallen met oa Die verrückte Stunde, DJ Jeroen Post (bekend van radio 538) , Gin&Juice en de DJ’s Tycho en Sandro. Op zaterdagavond gaan we los met Pater Moskroen en Flat Out, de feestband die er 3 jaar terug ook een spetterende party van wist te maken. En natuurlijk onze eigen DJ Bee die er de saus nog eens over doet. Indien mogelijk zullen de deelnemende dweilbands op de terrassen van de horeca waar dit mogelijk is optreden. Voor het totale programma kijk je best tegen eind augustus op www.vestingfeestenhulst.nl

Er mogen een bepaald aantal bezoekers op het terrein toegestaan worden en dat moeten we goed in de gaten houden.  Er zal daarom gewerkt worden met ticketverkoop via de website www.vestingfeestenhulst.nl Er wordt een beperkt entreebedrag van 2,50 per avond gevraagd en men krijgt toegang met en negatief test- of vaccinatiebewijs. Voor 10 euro koop je een combiticket waarbij je tevens “vriend van de Vestingfeesten” bent en kans maakt op leuke prijzen, bv een ballonvaart tijdens de vestingfeesten van Yahooballonvaarten.

Info & boekingen

info@spankband.nl
tel : +31 (0) 610787249