Azotod / De Meern

Locatie

Meerndijk 126
De Meern
3454 HV
Utrecht

Volgende activiteit

Geen komende evenementen
Kaart wordt geladen...

Azotod kent een lange historie, het muziekpodium is ruim 25 jaar geleden ontstaan uit een samenvoeging van twee culturele jeugdcentra. Inmiddels is Azotod een zelfstandige stichting die draait op twee beroepskrachten en zo’n negentig vrijwilligers.

Vanaf 2008 zijn veel organisatorische verbeteringen doorgevoerd. Azotod is als professioneel muziekpodium een plek waar zeer veel uiteenlopende muziekstromen geprogrammeerd en gepresenteerd worden. Gestreefd wordt naar een programmering op hoog niveau, maar ook nieuw talent, de successen van morgen krijgen een kans bij Azotod . Inmiddels zijn de thema feesten en speciale activiteiten als Paasmix, ZOEM, Hollandse avond, Volkavee en LIV een bekend en geliefd fenomeen in Utrecht en omstreken.

Azotod heeft in de loop der jaren een eigenzinnige stijl ontwikkeld waarmee zij het grote publiek weet te trekken. Azotod ontvangt geen subsidie van de gemeente maar draait volledig op het enthousiasme van de vrijwilligers. Door de formule die Azotod hanteert kunnen wij onze gasten een afwisselend en betaalbaar avondje uit bieden. Azotod heeft een capaciteit van 750 bezoekers met ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

 

Aankomende Evenementen

  • Geen evenementen op deze locatie