Over Spank

SPANK is de nieuwe disco,soulsensatie. Op zowel kleine als grote podia geeft de band een vette disco-soulshow. Let's party & dance. Vanaf de jaren 70 tot ergens halfweg de jaren 80 spelen we de heetste disco/soulhits. Een feest der herkenning. Laat je meevoeren naar de nostalgische jaren waarin de meest flitsende bewegingen & outfits kenmerkend waren.

De heetste Disco/Soul hits

SPANK speelt de heetste Disco/Soul hits uit de jaren 60,70 & 80. De band speelt de nummers met hier en daar een ruw live-randje. Door zo af en toe van het geijkte pad af te wijken en een lekkere gitaar- of orgelsolo eruit te knallen krijgt deze muziek een bepaald charme. Ondanks dat de stijl vraagt om strakke begeleiding, vinden we toch momenten dat we kunnen improviseren.

Elk optreden een feest!

Het doel van SPANK is simpel. Met de muziek die we brengen, zorgen dat elk optreden een feest wordt. Niet zomaar naar een bandje gaan kijken, maar genieten van een act die de sfeer van de jaren 60, 70 en 80 laat herleven. Het is het soort muziek waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Spank nog niet gezien?

SPANK nog niet gezien of gehoord ? Kijk waar binnenkort bij jou in de buurt SPANK komt!

Check hier de agenda

Bandleden

Catherine de Baer - Zang
Catherine de Baer - Zang
Carl Boeijkens - Zang
Carl Boeijkens - Zang
Elmar Calbo - Gitaar
Elmar Calbo - Gitaar
Erik van Giesen - toetsen
Erik van Giesen - toetsen
Andre Beukers - Basgitaar
Andre Beukers - Basgitaar
Miguel vd Branden - Drums
Miguel vd Branden - Drums

Info & boekingen

info@spankband.nl
tel : +31 (0) 610787249