Surprise Party

Wanneer

30/08/2014    
21:00

Waar

Heerlijkheid de Boschkreek
Oude Zeedijk 31, Axel, 4571 PP
Kaart wordt geladen...

BENEFIETCONCERT ZEEUWS PINK ZATERDAG 30 AUGUSTUS

11940641-0

Zaterdag 30 augustus geeft disco- soulcoverband SPANK in samenwerking met Zeeuws Pink een benefietconcert. De opbrengst gaat naar de stichting Pink Ribbon. Deze stichting vraagt aandacht voor borstkanker. De patiënt, de behandeling en de begeleiding ervan. Er worden projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker  gefinancierd met als doel een beter en langer leven.

SPANK brengt de vetste soulhits uit de jaren 60 en disco uit de jaren 70 & 80. Lekkere dansbare muziek en een energieke show om naar te kijken.  De groep timmert sinds het ontstaan flink aan de weg. Ze proberen boven het maaiveld van coverbands uit te komen. Dit door telkens nieuwe nummers en showelementen toe te voegen en de optredens te verbeteren. SPANK is een echte live-band. Dat maakt dat de disco/soul stijl zo af en toe een rauw randje krijgt. Een optreden van SPANK nodigt uit om te dansen. Dit jaar heeft de groep meegedaan aan de voorronde van The European Battle of the Coverbands en is door de vakjury als winnaar uitgeroepen. In september speelt de groep in Tilburg de kwartfinale.  SPANK werd omschreven als goed, strak, leuke uitstraling, en een zanger en zangeres die de vibe goed over weten te brengen.

Op dit moment geniet SPANK even van een zomerstop. Zaterdag 30 augustus luiden ze de nazomer in met dit concert. Omdat dit het eerste optreden van de nazomer wordt, geven ze het  een extra tintje door de opbrengst aan een goed doel te schenken. De avond start om 20.30 uur. Naast een optreden van SPANK verzorgt DJ GREY-O-WAY voor passende muziek.  De party wordt gehouden op een speciale locatie ergens tussen Axel en Hulst. Kaarten a € 10,00 pp zijn te verkrijgen via de website https://spankband.nl. Je kunt voor meer informatie ook een berichtje sturen naar mailto:info@spankband.nl of bellen naar 06-10787249.

 

Info & boekingen

info@spankband.nl
tel : +31 (0) 610787249